Seværdigheder

Undløse, hvor Bed & Healing holder til, er en hyggelig lille by i naturskønne og landlige omgivelser midt på Sjælland.

En fredelig by, med venlige beboer som gerne hilser på en, når man mødes på gaden eller i den nærliggende Dagli’ brugs, hvor du i øvrigt har mulighed for at handle alle dage ml. kl 08-19, på naturlegepladsen, på broen over den lille å, rundt om en lille sø, ved den smukke kirke, i en af de nærliggende skønne skove, eller på OK-tanken. Ja, selvom byen er lille, har Undløse da noget at byde på 🙂

Er du til en ridetur i dette skønne naturområde kan det også lade sig gøre.

Lige i nærheden:
Ugerløse:
Har et skønt Friluftsbad med opvarmet bassin til 27*, høj rating og tilmed en billig entrépris. En rigtig godt Pizzaria og en fin frisør. Findes bare 5,7 km herfra, på adressen:
Hovedgaden 50B, 4350 Ugerløse

Regstrup:
Har sin egen smukke, gamle og velholdte mølle som bestemt er en besøg værd. Findes bare 7 km herfra, på adressen:
Møllebakken 2A, 4420 Regstrup
Regstrup har også Restaurant Uglekroen som er en rigtig skøn kro inkl. en bar med billard. De tilbyder god dansk mad og en hygge atmosfære, tilmed til meget rimelige priser.
Findes bare 8,6 km herfra, på adressen:
Agergårdsvej 2, 4420 Regstrup

Mørkøv:
Har en meget smuk kirke og så Torbenfeld som er en smuk gammel herregård som bl.a. er kendt fra flere gamle danske film, heriblandt; Næsbygårds arving. Og så har de i september et kæmpe krammermarked. Findes bare 7,8 km herfra på adresse:
Rævebjerg 1, 4440 Mørkøv.

Brorfelde:
Har en overordentlig skøn Alpeagtig natur med søer, enge og grønne områder. Tilmed har Brorfelde også Danmarks største observatorium hvor det er muligt at nærstudere stjernerne på aftenhimlen. Husk dog at købe billet i god tid i forvejen. Du kan finde dem på billetter.
Findes bare 7,5 km herfra, på adressen:
Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse

Stenlille:
Har exceptionelle smukke Zen Garden som har åbent fra 1. Maj til 30. september. De byder på et hav af skønne blomster og 2 velindrettet betagende haver inkl. vandfald osv. Virkelig anbefalelsesværdigt. Stenlille byder også på Drengerøvsarrangement hver onsdag hele sommeren, hvor byen tiltrækker mange både vetaran- bil- og MC -entusiaster og et hav af festlige mennesker og senere på aftenen går en Driv-in film i gang med øl- og popcornsservering. Der er også mulighed for at købe noget go’ gammeldags mad eller pandekager o.lign. endda meget billigt.
Byen har også et kulturhus som har flere arrangementer i løbet af året så som Markedsdag i november, Livsstilsmesse i august, Fernisering og Udstilling i maj, Workshops m.m. Derudover er der julehygge i gaderne som hele året har hyggelige og indbydende butikker så som en genbrugsbutik og en hygge café samt en lokal bar. Findes bare 8,5 km herfra.

Nyrup /Stenmagle:
Udover at de landlige smukke omgivelser har byen også Stenmaglehaven. Der kan man nyde en herlig gåtur rundt i en meget smuk have, hvor der både er noget for synet, hørelsen og lugtesansen. De tilbyder tillige lækre kager. Findes bare 9,4 km herfra på adressen:
Mejerivej 23, 4296 Nyrup.

Store Merløse:
Byen er lille (ligesom Undløse) med den har en super fin outlet tøjbutik til meget rimelige priser. Findes bare 11 km herfra på adressen:
Holbækvej 13, 4370 Store Merløse

Ruds-Vedby:
Har vidunderligt Birkegårdens Haver som udover 6 helt unikke og meget smukke haver også byder på et rigt dyreliv, en café og en tur på ATV ude på marken i juni måned. De har åbent hele sommeren samt i årets højtider. Findes bare 13 km herfra på adressen:
Tågerupvej 4, 4291 Ruds-Vedby

Holbæk:
Har store Shoppe muligheder, caféer, biograf, natteliv, ja alt hvad en større by har. Denne by har bare lidt mere hygge, en skøn havne– og strandpark, Oplevelsescenter Nyvang, hvor du bliver ført tilbage til 1950-erne, derudover har Holbæk også sin helt egen Sportsby med et hav af aktiviteter også. Findes bare 16 km herfra på adressen:
Sports Allé 1, 4300 Holbæk

Gyrstingesø:
Er et besøg værd med sin skønne natur,  og rige dyre-/fugleliv.
Findes 18,6 km herfra på adressen:
Øvej 12-14, 4100 Ringsted

Haraldsted/Nær Ringsted
Der ligger Haraldsted Lillesø (Tivolisøen) “Blå Flag Strand” og det er en skøn badesø med strand, badebro og offentlig toilet samt parkering tæt ved.
Findes 19,2 km herfra på adressen:
Holbækvej 148 C, 4100 Ringsted

Tuse næs:
Har helt fantastisk natur man falder i svime over og Tuse Næs Kunsthåndværk med en cafe med høj kunde tilfredshed. Findes 20 km herfra på adressen:
Uglerupvej 31, 4300 Holbæk.

Sorø:
Har Akademihaven Sorø, Bjernede Rundkirke, Fulby Keramik Værkstedmed salg af mange flotte brugsting. Findes 20,1 km herfra på adressen:
Dansbrovej 2, 4180 Sorø.
Har du lyst til en lille men smuk sejltur på en sø er Sorø Bådfart da en rigtig god mulighed. De sejler fra midt maj til og med september fra hele 4 opsamlingssteder.
Det nærmeste opsamlingssted findes 21,8 km herfra på adressen:
Søgade, 4180 Sorø.

Isefjord:
Udover den herligste naturskønne udsigt fra den smukke Munkholmbro, byder området også på, Rygegaard ishus og den populære Munkholm Kiosk. Perfekt for en motorcykeltur.
Findes 23 km herfra på adressen:
Munkholmvej 315, 4300 Holbæk.

Ringsted:
Sankt Bendts Kirke
 er byens mest kendte attraktion. Den er bygget i 1170. Derudover findes Historiens Hus – Ringsted Museum og Arkiv, der er et lokalarkiv, og Ringsted Radiomuseum. Ringsted Centrum er faktisk ret hyggelig selvom byen er stor. Byen har mange forretninger og med dets Outletcenter hvor man kan shoppe mærkevare meget billigt, bliver Ringsted bydel, helt sikkert også et shoppebesøg værd.
Findes 25,4 km herfra på adressen:
Ringsted Outlet, Klosterparks Allé 1, 4100 Ringsted.

Jystrup:
Har Sporvejsmuseet, som holder åbent flere dage om ugen, fra midt i maj til og med okt. findes 26,4 km herfra på adressen:
Skjoldenæsvej 95, 4174 Jystrup

Orø:
Er en Idyllisk lille ø, så oplevelsen inkluderer en lille sejltur. Øen har en masse nærvær, fællesskab og fine badestrande.
Findes 41 km herfra, fra adressen:
Orø færgen, Hammer Bakke 21, 4050 Skibby

_____________________________________________________

Kroer og div. gode restauranter ligger også i nærheden. 
Få dem anbefalet efter behov når du/I ankommer.

Du kan evt. se mere under denne side:
https://holbaek.dk/dit-lokalomraade/de-18-omraader/

Back to Top