Healing

Udover en behagelig overnatning, tilbyder jeg (Gienette) også Healing.
Har du ikke oplevet healing endnu, så har du nu muligheden. 

Om healing:
Healing betyder at gøre hel. Og med den kendsgerning at alt er energi, er healing mulig via energipåvirkning. Det er Universets kærlige energi som benyttes i healingen, som jeg, med mine hænder, bringer til dig og ind i dit energifelt. Det er med andre ord Elektriske impulser. 

Det vil du opnå:
Du vil sandsynligvis opleve at blive fyldt op, symptomer og spændinger, aftager væsentligt eller forsvinder helt. Kærlighed og glæden til dig selv vil føles naturlig. Og du vil derigennem kunne finde dit livsmod og genskabe en skøn harmoni, da healing påvirker både krop, sind og sjæl. Du vil nyde dig selv mere, samt få en dybere og bedre søvn, særligt i de første 3 nætter efter healingen. Kærlighedsenergien genskaber din forbindelse til sjælen, giver dig adgang til dine potentialer og aktiverer tilmed din egen evne til selvhealing.

Mit udgangspunkt:
Jeg er uddannet psykoterapeut, NLP-coach, har studeret astrologi siden`73 og udviklet mine healerevner siden ´99 og i `20 tog de ekstra til i styrke.

Jeg arbejder ud fra The Law of attraktion (Loven om tiltrækning) og jeg har et stort ønske om at støtte dig til at genskabe et flow i din krop, tanker og handlinger. Det kan lade sig gøre via healingen og virker bedst sammen med coaching til tanke- og handleændring. Så men udgangspunkt i et positivt livssyn har jeg et dybtfølt ønske om at hjælpe dig til at blive hel.

Min overbevisning er at du tiltrækker oplevelser og skaber selv dit liv og spændinger og det vil du blive ved med, indtil du bliver opmærksom på dine adfærds- og tankemønstre. Men andre ord, dine tanker sætter sig i din krop. Og de skulle jo helst være så positive som mulige, så energierne kan flyde frit.

Jeg healer og afbalancerer energierne på disse 3 plan:
Det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan.

Healingen foregår påklædt, i afslappet tilstand og til behageligt healingsmusik.

Som noget nyt (september 2023)
Tilbyder jeg nu også iTeraCare frequenz behandling sammen med Healingen.

Hvad er frequenz behandling?
Kort fortalt, benyttes en frequenz blæser som blæser med 50 hertz.
Terahertz frekvenser svinger med samme frekvens som vores sunde raske celler gør og dermed styrker blæseren sunde celler, reparerer beskadiget celler og udstøder usunde celler. Den fjerne blokeringer i blodkar og afgifter kroppen samtidig. iTeraCare blæseren regulerer kroppens temperatur, svingningerne forbedrer vores immunsystem samt aktiverer svage og inaktive celler, herunder også stamceller. Sådan at kroppen får det rigtig godt og bliver i sin bedste form, sund og rask. Med andre ord: Terahertz frekvenser går ind i cellerne og ”genoplader” dem, så de går i gang med at gøre det de er skabt til. Det er meget det samme som healingen også kan. At kombinerer det skruer bare en del op for processen.
Her kan du se og hører om andre som har prøvet behandling med iTeraHertz blæser:
https://www.youtube.com/watch?v=1FjcUIkLdFY og denne her er også på dansk
https://www.youtube.com/watch?v=32TAftswM_8

Og så er der en del på engelsk her: https://www.youtube.com/watch?v=E2LkpSU4e2s

Andre kunders erfaringer med healingen:
Du kan læse et mindre udpluk om andre kunders erfaringer her på denne side eller mere uddybende, på min anden hjemmeside: healing-hearts.dk.
Der er beretninger om f.eks.:
* Astmaklient med sværd vejrtrækning, som nu kan undværer en høj daglige dosis af astmamedicin a 23 enheder.
* Ældre herre havde, siden sin pure ungdom ca. i 70 år, haft skinnebensbetændelse, det er nu helt væk. 
* Moden kvinde med gigt i fingrene, som nu kan bukke og bruge sine hænder igen.  
* Herre med bagoverbøjet storetå og dermed meget hævet fod, hvor hævelsen forsvandt og havde fuld funktionalitet og var helt rask i foden, med det samme efter healingen.
* Moden mand med kraftig ryg-issue, som rejste sig og gik ubesværede og hel herfra. 

Alle er efter sessionen væsentlig i bedring eller de har følt sig helt raske, efter kun 1-2 behandlinger.

Min mission:
Udover at give dig helbredelse, en god oplevelse og en god nats søvn, er min mission også at hjælpe dig så optimalt som muligt, enten via coaching og/eller healing. Tarotkort er også en mulighed. Du kan læse mere om tarotkort her
Bare du lader op og lander et godt, sundt sted i glæde og med kærlighed til dig selv. 

Det er min oplevelse at mange mennesker længes efter en indre ro og harmonifølelse samt en større kærlighed til sig selv og dermed også til andre. Hvis du er en af dem, så er det muligt for dig at skabe dette. Jeg vil gerne heale og hjælpe dig, så du derefter har lettere ved at finde din egen indre ro, få livsglæde frem samt kærligheden til dig selv.

Du kan se priserne her.

Betaling:
Jeg modtager MobilePay, Paypal, Kontanter, diverse Kredit kort (+kr. 2% i geb.) eller ved bankoverfølelser, før sessionen.

Du kan bestille en tid via kontaktformularen her.
Du kan også ringe til Gienette på tlf.: +45 93 990 211

Back to Top